Kursus i digitale marketingværktøjer

Lær alt hvad du bør vide om digital markedsføring
og få praktisk erfaring med de mest væsentlige digitale værktøjer

Arbejder du med markedsføring og vil du gerne være bedre rustet til at arbejde med de digitale værktøjer og optimere din digitale performance? 

Det kan vi hjælpe dig med.

Chaotic Media har mange års erfaring i at rådgive og oplære virksomheder i planlægning af digitale marketingaktiviteter, så effektiviteten sikres.

Med dette kursus i de digitale marketingværktøjer bliver du introduceret til de mest essentielle digitale værktøjer, og du lærer at udvikle en strategi på tværs af platforme – med udgangspunkt i din egen virksomhed. Du lærer at målrette din annoncering på Facebook og Google Ads, opsætte og optimere din e-mailsmarkedsføring, søgemaskineoptimere din hjemmeside og måle effekten af dine digitale aktiviteter med Facebook Business Manager og Google Analytics.

Du vil efter kurset være bedre rustet til at sammensætte en marketingstrategi på tværs af kanaler og få mere ud af samarbejdet med digitale specialister og bureauer om din markedsføring.

Kursus i den digitale værktøjskasse

Få praktisk erfaring med de digitale værktøjer og sammensæt en effektiv markedsføringsplan på tværs af kanaler.

Kurset for deltagere på niveau 1. Ingen eller begrænset praktisk erfaring med digitale værktøjer.

Se også vores kursus for deltagere på niveau 2. 

Vil du høre mere? Ring 40 92 96 44

Vores kursus- og workshop kunder

                                           

Forstå de digitale værktøjer
og få mere ud af din markedsføring

 

 

 

 

 

 

 

Bruttolønsordning
Arbejdsgiver kan betale kurset ved at modregne prisen i din bruttoløn, da kurset kan høre under personalegoder. Derved sparer du skatten, og det er gratis for din arbejdsgiver. Læs mere her.

Underviser på kurset er Mads Rokkedahl. Mads er cand. it fra IT universitetet og har mere end 10 års erfaring med rådgivning og implementering af digital performancearkitektur og markedsføring for private og offentlige virksomheder. Mads er indehaver af Chaotic Media og har tidligere arbejdet som strategisk rådgiver hos bl.a. Artefact

Læs mere om ChaoticMedia