Kort fortalt

ChaoticMedia er en lille agil virksomhed med ekspertise i undervisning, rådgivning og eksekvering vedrørende udvikling af digital strategi, performance-arkitektur og markedsføring.

 

Vi analyserer den digitale modenhed i organisationen og hjælper vores kunder med at bruge digital teknologi til at transformere virksomheden.

Ved udvikling og implementering af en digital performance arkitektur, kan vores kunder måle værdien af de enkelte Touchpoints, som indgår i målgruppernes rejse mod en konvertering.

Vi optimerer de interne arbejdsprocesser i organisationen, og bestræber os på at få opbygget den indsamlede viden i jeres teams.

Med vores digitale ekspertise får vi jer navigeret sikkert igennem valget af komplekse IT-systemer, og får implementeret netop de nødvendige løsninger, der understøtter realiseringen af jeres målsætninger.

Digital drift – nyt mindset

Mange virksomheder har stadigvæk store udfordringer med at få minimeret de manuelle arbejdsprocesser på trods af implementeringen af tunge digitale driftssystemer, der ellers burde afhjælpe netop dette.

Vi hjælper derfor organisationer med sådanne udfordringer sikkert ind på det digitale marked.

Du får størst udbytte af at tale med dem, som har fingrene i maskineriet. Vi baserer vores arbejde på komplekse online data, som gør os i stand til hurtigt at reagere fra analyse til handling.

ChaoticMedia sammensætter data fra de digitale fodspor, som kunderne efterlader på nettet vedrørende din virksomhed. Vores evne til at bruge disse data effektivt – både internt i organisationen såvel som eksternt – skaber tydelige resultater, som kan måles på bundlinjen.

ChaoticMedia adskiller sig fra den traditionelle hierakisk konstruerede ledelsesstruktur og stræber efter at have lige meget nørd, kreativ konceptudvikler og forretningsstrateg med igennem hele processen.

Kort fortalt benytter vi os ikke af  projektledere, account managers eller supersælgere, som ikke er indstillet på selv at have fingrene begravet i systemerne.

Det betyder, at mellemleddet er skåret væk, så du får specialisterne helt tæt på. Derfor leverer vi høj kvalitet i alle vores ydelser. Du får kort sagt mere kyndig rådgivning til lavere pris.

Skriv eller ring, og få en snak om, hvad ChaoticMedia kan gøre for at vækste din virksomhed.