Display Marketing – også kendt som banner annoncering – er en annonceringsform i forskellige formater på udvalgte websites.

 

Det er et effektivt supplement til din digitale markedsføring, som skaber synlighed på nye markeder overfor potentielle kunder.

Du har mulighed for at styrke sit brand og budskab gennem eksempelvis Google’s display netværk. Dette netværk består af mange tusinde websites i Google’s system, som er kategoriseret ud fra en detaljeret opdeling af brugernes interesser, søgeadfærd og demografi. Du kan anvende Google’s information om brugernes digitale fodspor til at eksponere dit produkt overfor en nøje udvalgt målgruppe.

Google certificeret

ChaoticMedia er certificeret hos Google, fordi vi tror på Google’s forretningskoncept og fordi Google’s display netværk har en dækningsgrad på 93% af den danske befolkning.

Display Marketing er et Push medie. Det er utrolig effektivt som et værktøj til at skabe opmærksomhed, men undlader du at kombinere Display Marketing med Pull medier – såsom SEM eller SEO – mister Display Marketing en del af sin effektivitet.

Kommunikation

Vi vurderer anvendeligheden af de digitale medier og netværk, hvor de ønskede målgrupper befinder sig, og udarbejder en plan for, hvorledes vi skaber og allokerer den rette opmærksomhed for at gennemføre din virksomheds målsætninger. Vi tilpasser altså din kommunikation til at støtte op om den overordnede strategi.

Den digitale strategi

Vores erfaring viser, at dit investeringsafkast forbedres markant, hvis din Display Marketing kampagne bakkes op af andre kanaler som Sociale Medier, SEO og SEM.

Ring eller skriv endelig til os og lad os sammen tage en snak om, hvordan vi bedst muligt sammensætter Display Marketing som et led i din virksomheds digitale strategi.

KUNDER

17

LANDE

9

ANNONCER

14.746

KOPPER KAFFE

947