SEM

Søgemaskine marketing – også kaldet SEM – er annoncering på søgemaskiner. Det øger synligheden af dit website i forhold til dine kunder i søgemaskinens resultater mod betaling.

SEM er et hurtigt og effektivt marketingsværktøj – ikke mindst på grund af evnen til at trække store mængder trafik ind til dit website, men også fordi det giver mulighed for at eksponere dit produkt og brand meget tydeligt overfor din målgruppe.

Grundig søgeordsanalyse

Via søgeordsanalyse finder vi søgeord relateret til dit website. Når brugerne søger på disse ord, vil de få vist din annonce og blive ledt direkte ind på det, de søger efter. Dine annoncer vil derfor kun blive vist, når en bruger har vist interesse indenfor dit emne. På den måde sørger vi for kun at lede relevant trafik til dit website.

Google Adwords

For at få vist annoncer øverst i søgemaskinerne, er der en række faktorer som spiller ind. Hvis du eksempelvis ønsker at have annoncer øverst på Google, har Google nogle algoritmer, som rangerer dine søgeord på baggrund af bl.a.:

  • Klikpris.
  • Relevant annoncetekst ift. søgeord
  • Relevant indhold på landingpage
  • Sammenhæng mellem søgeord og landingpage
  • Sammenhæng mellem annoncetekst og landingpage

Ønsker man derfor succes med SEM, er det vigtigt, at man er klar over disse faktorer man bliver målt på, og hvorledes man bedst muligt optimerer sine kampagner baseret på søgemaskinernes retningslinjer. ChaoticMedia er certificeret partner hos Google og opfylder dermed alle krav og retningslinjer til at varetage din SEM-annoncering.

KUNDER

17

LANDE

9

ANNONCER

14.746

KOPPER KAFFE

947